Levering og priser

Levering

Levering af din nye bambuscykel kan foregå på flere forskellige måder.

 

Du besøger din lokale forhandler og hvadenten du vælger en standardmodel, en EQ-model (opgraderet med bagagebærer, støtteben, skærme og lygter) eller ønsker, at sammensætte din helt egen unikke cykel med masser af vores lækre tilbehør sørger vi for, at du enten kan hente den hos din forhandler eller at din nye cykel bliver sendt direkte til dig, når vore dygtige mekanikere har samlet og gennemtjekket den.

 

Leveringstider (anslåede):

Hvis du er heldig, har vores forhandler en cykel, du kan tage med med det samme ellers er anslåede leveringstider, som følger og afhængige af, hvilken betalingsordning du og din forhandler bliver enige om:

 

// Standard- og EQ-cykler: kan leveres enten direkte til dig fra lageret i Kiel/Tyskland eller til din forhandler, hvor du så kan hente den - cirka 2 uger, skal du regne med.

 

// Din egen unikke bambuscykel (og af dig selv, sammensatte cykel og med dit udvalgte tilbehør) - cirka 2-3 uger.

 

Priser

Alle priser er angivet som vejledende, i danske kroner incl. moms, uforbindende og med forbehold for udefrakommende forhold, som kan afstedkomme enten reduktioner eller forhøjelser.

Udsalgsprisen, afgøres i sidste instans af vore forhandlere og kan variere løbende.. Det være sig i forbindelse med eksempelvis specialtilbud, kampagner og lignende som kan være til forbrugerens fordel. Følg derfor vores Facebook side, hvor vi løbende vil gøre opmærksom på tiltag, kampagner, tilbud, konkurrencer m.m.

... fortsættes

ScanVelo

 

Ejet af Skjøde Handelsagentur ApS

CVR.nr.: 37 62 18 97

 

Eneagentur for hele Skandinavien af bambuscykler fra my-Boo, Kiel (Tyskland).. Rammer fremstillet af slidstærkt bambus i Ghana, importeret og samlet af kvalificerede cykelmekanikere, i Kiel.

24 / 7 SUPPORT

 

Kontakt os på:

SKYPE: lasse_skjode_knudsen

Telefon: +45 - 22 17 73 00

Email: post@scanvelo.com

Storybook (tysk)

 

Storybook (Engelsk)

FØLG OS

Få friske nyheder løbende

Forhandlere søges i hele Skandinavien

Kontakt os for nærmere konditioner