OM SCANVEO

 

ScanVelo, har overtaget aganturet for my Boo (Kiel, Tyskland) bambuscykler og gældende for hele Skandinavien. Nuvel, baseret i Danmark, er det oplagt, at vi prioriterer det danske marked først og dermed - dog sideløbende med, at forespørgsler fra de øvrige skandinaviske lande er meget velkomne - indenfor overskuelig fremtid, satser på, at have opbygget et landsdækkende forhandlernet. Der ligger et stort sykke arbejde fremfor os og da vi desværre ikke tillader salg direkte til slutkunden, er det vores håb, at vi meget snart vil være i stand til, at henvise enhver forespørgsel til nærmeste forhandler... hvis ikke vi (endnu) er representeret ved en forhandler i din region, finder vi selvfølgelig en løsning, så du alligevel kan erhverve dig din bambuscykel.

 

Indehaveren Lasse Skjøde Knudsen, har de sidste 50 år været helt pjattet med lange cykelture til bl.a. mange Europæiske destinationer, delvist Australien rundt og deltaget i Sjælland Rundt en håndfuld gange og selvom der bliver længere og længere imellem de udfordrende lange ture, så lå det helt naturligt for Lasse, at takke ja til, at representere "my Boo" og deres fantastiske cykler og deres gennemtænkte koncept.

 

Mange af vore fremtidige forhandlere vil - med tiden - kunne vejlede dig i enhver henseende vedrørende din nye bambuscykel, som der er iøvrigt er hele 12 modeller, at vælge imellem - heriblandt city-, urban-, racer- og endda en el-cykel. Hvis ikke du allerede har bestemt dig for en cykel her på vores hjemmeside, vil vore forhandlere naturligvis have et lækkert katalog som du kan tage med hjem og i ro og mag, bladre igennem. Cyklerne fås alle som "standard"-cykler men kan suppleres med en masse lækkert udstyr - Ja, du kan faktisk skræddersy din helt egen og unikke bambuscykel.

 

Senest til foråret, er det vores håb, at de fleste af vore forhandlere og dermed også en i din region, ville kunne tilbyde dig en prøvetur inden du træffer din beslutning. Priserne, vi har angivet ved cyklerne og tilbehøret er vejledende udsalgspriser og da vi ikke (ved lov) ikke dikterer priserne, er det ikke usandsynligt, at en forhandler i din nærhed har valgt, at sælge billigere end de priser du finder her på vores hjemmeside - Hold øje eller forespørg hos et par forhandlere, følg med på deres hjemmesider eller slå til, hvis de har tidsbegrænsede tilbud.

 

Vi vil gøre kraftigt brug af de sociale medier, her iblandt naturligvis FaceBook - "like" vore side og du vil løbende modtage opdateringer, nyheder, meddelelser om arrangementer, konkurrencer og meget andet. Du kan også slå et et smut forbi næste gang vi deltager i en målrettet messe, hvis du vil se nogle af modellerne inden du kan finde dem hos din lokale forhandler - Mere herom følger på FaceBook.

 

Vi starter salget op medio september 2017, men allerede nu kan du sende os en mail, hvis du har spørgsmål og/eller ønsker - tryk her "kontakt" eller i top-menu`en.

 

Mere følger

 

 

 

 

 

 

ScanVelo

 

Ejet af Skjøde Handelsagentur ApS

CVR.nr.: 37 62 18 97

 

Eneagentur for hele Skandinavien af bambuscykler fra my-Boo, Kiel (Tyskland).. Rammer fremstillet af slidstærkt bambus i Ghana, importeret og samlet af kvalificerede cykelmekanikere, i Kiel.

24 / 7 SUPPORT

 

Kontakt os på:

SKYPE: lasse_skjode_knudsen

Telefon: +45 - 22 17 73 00

Email: post@scanvelo.com

Storybook (tysk)

 

Storybook (Engelsk)

FØLG OS

Få friske nyheder løbende

Forhandlere søges i hele Skandinavien

Kontakt os for nærmere konditioner